Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kate Bosworth

Glumica otkrila: Razvodim se nakon osam godina braka

kate (1)

U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati

Glumica Kate Bosworth putem Instagrama objavila je da se razvodi od supruga, redatelja Michaela Polisha, nakon osam godina braka.

“Početak je često najbolji dio ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna – privlačnost. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podijelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete sretno umrijeti znajući da vam je to posljednji obrok. Kupite bocu viskija i podijelite ga, nalijte mi vodopad. Pustite tu savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešete s nekim koga znaš cijeli život, iako si se upoznao prije nekoliko minuta”, započela je glumica svoju objavu ispod crno-bijele fotografije na kojoj se ona i Michael ljube.

“Tako se bojimo kraja. Da izgubite ono što imate jer ste dobili ono što ste htjeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Veliko nepoznato. Što ako smo se odlučili ne bojati, nego voljeti? Kad bi taj najosjetljiviji i najranjiviji posljednji treptaj u plamenu postao potpuno druga vrsta peći. Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina. Naša srca su puna, jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno drugome kao što to činimo u ovoj odluci da se razdvojimo”, napisala je.

“Zajedno, tokom posljednjih deset godina, Michael i ja smo svaki put birali ljubav. Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo to činili na dan našeg vjenčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da slijede pozivi u četiri ujutro. Pjesme će se razmjenjivati ​​radi komuniciranja samo onoga što pjesme mogu. Smijemo se dok planiramo sljedeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo podijeliti našu najnoviju saradnju. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ljubav poput ove i nastaviti se diviti ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad dođemo do kraja nečega i shvatimo… tek smo na početku”, zaključila je emotivnu objavu.