Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Charlotte Kirk

Glumica priznala: Uloge dobivam “preko kreveta”

charlotte-insta

Tsujihara je trenutno na meti istrage zbog tog skandala, i morao je javno da se izvini zaposlenima, supruzi i cijeloj industriji

Britanska glumica Charlotte Kirk rekla je za engleske medije da je više uloga dobila preko kreveta, jer je tako željela.

James Paker, milijarder poznat i kao bivši dečko Mariah Carey, poslao je Charlotte SMS sljedeće sadržine.

– Dođi odmah u hotel Bel Air. Imam priliku života za tebe, nećeš moći nikada da mu se odužiš. Upoznaću te sa najvažnijim čovjekom kojeg ćeš ikada upoznati – napisao joj je on.

Charlotte, koja je tada imala 21 godinu, doletjela je u hotel i upoznala Kevina Tsujihara, čelnika studija “Warner bros”. Proveli su u hotelskoj sobi više od dva sata, i tako je započeo njegov sistem “couch kastinga”, prenosi Daily Mail.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial)

Tsujihara je trenutno na meti istrage zbog tog skandala, i morao je javno da se izvini zaposlenima, supruzi i cijeloj industriji.

Charlotte, sa svoje strane, brani osramoćenog čelnika “Warnera” i kaže da je nekoliko puta spavala sa njim, ali “zato što je tako htjela”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial)

Njihove SMS prepiske objavljene su u okviru istrage, a “Daily mail” prenosi da je ona u okviru tog “dila” dobila uloge u filmovima kao što su “Vice”, “Ocean's eight” i drugi.