SHOWbuzz

Rhea Chakrabory

Glumicu optužuju za tragičnu smrt njenog dečka

08/09/2020

Rhea je porekla sve optužbe, a u njenu su odbranu stali brojni bolivudski glumci koji su prozvali indijske novinare, tvrdeći da provode mobing nad glumicom.

Bolivudska glumica Rhea Chakrabory privedena je na policijsko ispitivanje zbog moguće povezanosti s tragičnom smrću njenog dečka, glumca Sushanta Singha Rajputa, piše BBC.

Rajput (34) je pronađen mrtav u svom stanu u Bombaju u junu ove godine, a policija je potvrdila da se radi o saomoubistvu.

Njegova je porodica prijavila Rheu policiji optuživši je da ga je ohrabrivala u namjeri da si oduzme život.

Budući da je Rajput bio velika zvijezda u rodnoj Indiji, njegova je smrt bila medijski popraćena, a detalji iz njegove veze s Rheom su također izašli u javnost.

Par se počeo zabavljati u ljeto prošle godine, a decembru 2019. počeli su zajedno živjeti. Samo sedam dana prije njegove smrti, Rhea se vratila roditeljima.

Nakon što je preminuo, indijski mediji raspisali su se o tome da je imao problema s mentalnim zdravljem, a onda se u fokusu javnosti našla Rhea. Medijska hajka se intenzivirala nakon što ju je Rajputov otac tužio.

On tvrdi da njegov sin nije imao nikakvih psihičkih problema, a Rheu je između ostalog, optužio da je ukrala novac njegovog sina.

Glumicu također sedmicama “razvlače” po društvenim mrežama gdje je korisnici nazivaju “lovkinjom na bogatstvo”, te pišu kako je Rajputa navukla na drogu i dovela ga do samoubistva.

Rhea je porekla sve optužbe, a u njenu su odbranu stali brojni bolivudski glumci koji su prozvali indijske novinare, tvrdeći da provode mobing nad glumicom.

“Linčujete ljudsko biće i prije nego što mu se dokaže krivnja. Iskreno se molim da vas sustigne karma”, napisala je glumica Tapsee Pannu na društvenim mrežama.

Uhapšen je i Rhein brat zbog navoda da je imao veze s drogom za koju se sumnja da je povezana s Rajputovom smrću.

Komentari

Autor: Index, .hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.