Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Instagram

Halle Berry objavila fotku iz kade, svi se pitaju ko je slikao?

halle (1)

Glumica iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i tri propala braka

Halle Berry (52) se fotografisala u nešto opuštenijem izdanju nego inače i time iznenadila svoje fanove. Glumica je uživala u pjenušavoj kupki pa je objavila fotografiju na kojoj pozira u kadi, a kosu je pričvrstila maramom.

– Bio je dugačak dan, no još uvijek mogu izdvojiti vremena za sebe i pjenušavu kupku – napisala je Halle u opis fotografije koja je skupila preko 185.000 lajkova i nekoliko hiljada komentara.

“Prekrasna fotografija”, “Ti si doslovno najslađa”, “Mogu li ti se pridružiti, predivna damo?”, “Stariš kao dobro vino” – samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Ipak, njene pratitelje, kojih na Instagramu ima preko pet miliona, najviše je zanimalo kome je glumica pozirala…

– Svi se pitamo ko je autor fotografije – komentar je znatiželjnih obožavatelja.

Inače, glumica iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i tri propala braka. S bejzbolašem Davidom Justiceom (53) bila je u braku od 1993. do 1997. godine, dok se drugi put udala 2001. za Erica Benéta (52) od kojeg se razvela se 2005. godine.

Zatim je pet godina bila u vezi s modelom Gabrielom Aubryjem (42) s kojim je dobila kći Nahlu Arielu Aubry (11). Oskarovka se potom 2013. udala za kolegu glumca Oliviera Martineza (53), s kojim je dobila svoje drugo dijete, sina Macea Roberta Martineza (5). Od Martineza se razvela krajem 2016.