Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Holivudska glumica dokazala da se i u jeftinoj haljini može zablistati (FOTO)

Kristen Bell6

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada Emmy brojne holivudske dame zablistale su u skupocjenim kreacijama s dizajnerskim potpisom, no ne i glumica Kristen Bell – ona se crvenim tepihom prošetala u, za tu priliku, prilično jeftinoj haljini. I pritom sve oduševila.

Američka glumica Kristen Bell nije odoljela zovu bijele boje zablistavši u haljini s potpisom britanskog brenda Solace London.

Spomenuta kreacija imena Lolita u poznatim modnim trgovinama donedavno se nalazila u prodaji po cijeni manjoj od 1.000 KM, što je prava sitnica u odnosu na skupocjene kreacije s potpisom renomiranih dizajnerskih imena u kakvima su se brojne zvijezde prošetale crvenim tepihom ovogodišnje dodjele nagrada Emmy.

Iako je britanski brend Solace London osnovan 2013. godine, u kratkom je roku svojim ženstvenim kreacijama potpuno opčinio zaljubljenice u modu.

Iza Solace Londona stoji kreativni dvojac Laura Taylor i Ryan Holliday-Stevens koji je pronašao svoj način na koji se izdvojiti zahvaljujući nosivim kreacijama koje su ujedno jednostavne, ali i dramatične.

Poznate trendseterice, među kojima su Zendaya, Olivia Palermo, Jaime King, Kendall Jenner, Jessica Chastain, Marion Cotillard i Chrissy Teigen, obožavaju Solace London.