Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Hollywoodski glumac priznao: Zbog kokaina sam spavao sat dnevno

23/07/2018

Američki glumac Dennis Quaid dao je veliki intervju novinarki Megyn Kelly na NBC-ju u kojem je iskreno progovorio o problemima s kokainom koji su ga pratili godinama.

Quaid, 64-godišnjak, otkrio je da se drogirati počeo čim je stigao u Hollywood, napominjući da je droge bilo na svakom koraku, čak je bila uključena u budžete nekih filmova. To mu je uzrokovalo tolike probleme da je u jednom periodu spavao samo sat vremena na noć, piše Daily Mail. Ujutro bi odlučio prestati drogirati se, no navici se vratio već do četiri sata poslijepodne.

‘Odrastao sam u šezdesetima i sedamdesetima kad je stav prema drogi bio posve drugačiji. Čak su je uključivali u budžete filmova. Uzimao sam kokain svaki dan tijekom osamdesetih. Proveo sam noći i noći urlajući na Boga da me makne od te napasti i da neću više nikad, jer sam imao samo sat vremena sna do idućeg posla. Onda bi oko četiri sata poslijepodne zaključio da stanje nije toliko strašno. Znao sam imati neke vrste prosvjetljenja u kojima sam se vidio ili mrtav ili da ostajem bez svega što mi u životu nešto znači’, rekao je.

Ovo nije prvi put da je Quaid progovorio o drogiranju. Napisao je članak za Newsweek 2011. u kojem detaljno opisuje taj trenutak prosvjetljenja.

‘Jedne sam večeri s bendom svirao u China Clubu u Los Angelesu, a onda se bend raspao, bez nekog razloga, jednostavno su svi poludjeli. Imao sam jedno od onih prosvjetljenja u kojem sam shvatio da ću umrijeti za pet godina ako nešto ne promijenim. Sljedeći sam se dan prijavio na odvikavanje’, napisao je tad.

Priznao je da je zapravo na vrhuncu karijere dotaknuo dno: ‘Kad sam snimao ‘Opušteni grad’ krajem osamdesetih, već sam bio u komi. Spavao sam sat vremena dnevno. Bio sam na glasu kao ‘loš dečko’ što se tad činilo u redu, ali zapravo sam bio potpuna budala.’

Glumac, koji je tek nekoliko puta u intervjuima spomenuo bivšu ženu Meg Ryan, priznao je da ga je mučila njezina slava dok su bili zajedno.

Meg Ryan i Dennis Quaid

‘Kad smo se upoznali, ja sam bio poznat, a onda je moja karijera stala. Morao sam priznati, osjećao sam se kao da nestajem’, rekao je.

Quaid i Ryan bili su zlatni par Hollywooda devedesetih, a oženili su se na Valentinovo 1991. Premda je Quaid iza sebe imao već niz uspješnih filmova, a i Ryan se proslavila ulogom u ‘Kad je Harry sreo Sally’ 1989. Međutim, dvije godine nakon vjenčanja, Meg Ryan je postala najveća zvijezda u Hollywoodu nakon filma ‘Romansa u Seattleu’.

Sin Jack im se rodio 1992., a razveli su se 2001. Javnost je krivnju svalila na glumicu koja je navodno imala aferu s Russellom Croweom. Ryan je kasnije tvrdila da je Quaid nju prevario više puta u braku, a ona je od 2010. u vezi s Johnom Mellancampom.

‘Bila je to prilika za sazrijevanje, puno sam naučio iz toga’, rekao je Quaid o svom braku s Ryan. Quaid se kasnije ponovno oženio, ali se prije dvije godine razveo od treće žene Kimberly Buffington.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.