Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesretan slučaj

Hrvatska glumica ozlijeđena kada se dio scenografije srušio na nju

ana maras (1)

Glumica je na Instagramu objavila fotku brodova u moru i uz nju napisala: “Mentalne slike vs. stvarnost u mračnoj sobi.”

Hrvatska glumica Ana Maras Harmander ozlijeđena je kad je tokom predstave na nju pao dio scenografije nakon naleta vjetra.

Iz pozorišta Moruzgva u kojem se nezgoda dogodila u petak objavili su da je glumica lakše ozlijeđena, a ona se javila iz splitske bolnice Firule.

“Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret Preko veze u petak dogodio nesretan slučaj u kojem je nalet vjetra srušio scenografiju na glumicu Anu Maras Harmander. Srećom je došlo samo do lakše ozljede i ovim putem želimo Ani brz oporavak. Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što uprkos tome možemo nastaviti s turnejom zahvaljujući našem kolektivu”, poručili su iz pozorišta.

[OBAVIJEST] Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret “Preko veze” u petak dogodio…

Objavljuje Kazalište MoruzgvaPonedjeljak, 10. kolovoza 2020.

Glumica je na Instagramu objavila fotku brodova u moru i uz nju napisala: “Mentalne slike vs. stvarnost u mračnoj sobi.”