Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banjaluka

I Aca Lukas pjevat će na proslavi neustavnog dana RS

aca lukas
FOTO: Pixsell
Aca Lukas

Obilježavanje neustavnog Dana Republike Srpske obilježit će se i u Brčko Distriktu dan poslije, tačnije 10. januara polaganjem vijenaca i svečanom akademijom

Program obilježavanja neustavnog dana Republike Srpske u Banjoj Luci počinje 8. januara polaganjem vijenaca, a završava sutradan koncertom na kojem će među četiri izvođača iz Srbije nastupiti i dvije folk zvijezde, od kojih je jedan i Aca Lukas.

Obilježavanja neustavnog dana entiteta RS počet će 8. januara polaganjem vijenaca na nekoliko lokacija u Banjoj Luci, a svečana akademija povodom 9. januara bit će održana u dvorani Borik s početkom u 16 sati.

Nakon svečane akademije bit će održan i svečani prijem u administrativnom centru Vlade Republike Srpske, dok glavni program počinje 9. januara.

Tako će u utorak program početi polaganjem cvijeća u 9 sati dok će u 12 sati biti izvršena dodjela odlikovanja institucijama i pojedincima u Banskom dvoru.

Svečani defile povodom neustavnog dana Republike Srpske bit će održan u 17 sati na Trgu Krajine uz dron show, a nakon dvosatnog defilea bit će upriličen koncert na kojem će nastupiti Danica Crnogorčević, Aca Lukas, Miroslav Ilić i izvjesni Baja Mali Knindža.

U Narodnom pozorištu u Banjoj Luci bit će održana predstava Nacionalnog dramskog pozorišta Rusije iz Sankt Peterburga.

Obilježavanje neustavnog Dana Republike Srpske obilježit će se i u Brčko Distriktu dan poslije, tačnije 10. januara polaganjem vijenaca i svečanom akademijom.