I Marokanka otkrila Ronaldove čari u krevetu: On je poseban

Moroccan-model-Amal-Saber-with-Cristiano-Ronaldo

Skoro da nema sedmice u kojem u javnost ne ispliva priča neke djevojke, uglavnom manekenke, koja tvrdi da je provela noć s jednim od najboljih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom. [yuzo_related]

Posljednja čija priča puni stupce svjetskih medija je Marokanka Amal Saber, manekenka koja živi na Mallorci te tvrdi da je nogometaša Reala upoznala u jednom elitnom restoranu u Madridu. Noć s njim ova je 26-godišnjakinja opisala kao najposebniju u životu, no tvrdi da se on viđao s drugim djevojkama prije nego što ju je blokirao na WhatsAppu. Sve to događalo se malo prije njegovog prekida s ruskim supermodelom Irinom Shayk.

Amal je ispričala da ju je Ronaldo nakon susreta u restoranu pozvao u svoj dom. Dodala je da je bila toliko nervozna da ju je on morao hraniti, piše britanski Sun.

“Volim pse i sjećam se da ih je imao tri, a mjesto na kojem su spavali bilo je grijano. Bila sam malo pijana, no sjećam se da je kuća bila mračna, crna i siva. Otišli smo u njegovu sobu, gdje je imao krevet, veliki TV i fotografiju Irine Shayk pored kreveta. Pili smo šampanjac s lubenicom iz slatkih bočica, a rekao je da mu je to ostalo od proslave rođendana. Bili smo zajedno do 5 sati ujutro”, ispričala je.

Aludirajući da je ona jedna od žena koje se okrivljuje za prekid nogometaša i Irine Shayk, rekla je: “Ne znam je li Irina otkrila moje poruke ili njegovi prijatelji nisu željeli da se nastavimo viđati. Sve što znam jest da me nekoliko sedmica kasnije blokirao i sve je bilo gotovo. Prva noć je bila posebna, a bilo ih je više. No nijedno od nas neće zaboraviti tu prvu jer smo bili jako strastveni”, ispričala je.

Ronaldo je posljednjih sedmica povezivan s Miss Bumbum Andressom Urach i bugarskom manekenkom Nikoletom Lozanovom. S obzirom na to da su se pojavile tvrdnje da voli prostitutke, novinari su pitali Amal je li se ikada bavila prostitucijom.

“Onime što smatramo prostitucijom, ne. Bilo je ljudi koji su mi pomogli i darovali mi stvari u zamjenu za seks, ali nikad nisam radila za agencije ili u javnim kućama”, rekla je.