Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

I Rihanna tvrdi da je Cristiano Ronaldo gay?

article-2332608-1A0C162C000005DC-90_634x441

Ljepoticu sa Barbadosa Rihanu su povezivali sa fudbalerom Reala, pa kako bi prekinula te glasine, priznala je da je Ronaldo homoseksualac

Rihanna je ljetos uhvaćena u društvu sa Ronaldovim saigračem iz kraljevskog kluba Karimom Benzemom, pa je i sa te strane mogla da sazna za sklonosti Portugalca.

Posle jednog tajnog druženja sa Ronaldom pjevačicu su pitali da li su njih dvoje u vezi, našta je ona dala zanimljiv odgovor:

Imam mnogo gej prijatelja i podržavam ih na sve moguće načine – izjavila je Rihana.

Sam Ronaldo je uvijek odgovarao neodređeno kada bi se pokrenula priča o njegovoj homoseksualnosti.

Prija mi moja seksualnost, uopšte mi ne predstavlja problem – rekao je fudbaler kada je prvi put govorio na ovu temu.

Ronaldo je prije pet godina dobio sina Cristiana juniora, ali ni do danas se ne zna ko je majka dječaka rođenog u Americi, pa se pretpostavlja da je riječ o surogat majci, koju je Ronaldo iskoristio da produži lozu, što produbljuje priču da je gej.

On je ljetos iznenada raskinuo vezu sa modelom Irinom Shayek, a ni danas nije najjasnije zašto je do rastanka došlo.

Ronalda trenutno povezuju sa kćerkom njegovog menadžera Marisom Mendes, navodno je Irinu varao sa brazilskim modelom Andresom Urah, a povezivali su ga sa još desetak svjetskih ljepotica.

Najnovija gej afera sa Ronaldom pukla je prije nekoliko dana kada je jedan francuski novinar otkrio da je fudbaler u vezi sa kik-bokserom Badrom Harijem, zbog kog dva-tri puta sedmično putuje u Maroko.