Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Britanski glumac

Ian McKellen pao usred nastupa s pozornice u Londonu, prebačen je u bolnicu

Ian McKellen
Foto: X
Ian McKellen

U sceni tučnjave tokom nastupa u ponedjeljak navečer, McKellen je izgubio uporište i pao s prednjeg dijela pozornice, dok je osoblje priskočilo u pomoć, izvijestio je BBC

Britanski glumac Ian McKellen (85) pao je s pozornice u Londonu usred nastupa i sada se oporavlja nakon što je prebačen u bolnicu, rekao je u utorak glasnogovornik kazališta za BBC.

McKellen glumi Johna Falstaffa u predstavi „Player Kings“ prema djelu Williama Shakespearea „Henrik IV.“, u kazališnoj četvrti West End u Londonu.

U sceni tučnjave tokom nastupa u ponedjeljak navečer, McKellen je izgubio uporište i pao s prednjeg dijela pozornice, dok je osoblje priskočilo u pomoć, izvijestio je BBC.

Predstava je otkazana, a on je odveden u bolnicu. „Dobre je volje“ i očekuje se da će se „brzo i potpuno oporaviti“ te da će se vratiti na pozornicu u srijedu, rekao je glasnogovornik pozorišta.

McKellen je najpoznatiji po ulozi Gandalfa u filmskim adaptacijama „Gospodara prstenova“ i „Hobita“, a također je igrao Magneta u filmovima „X-Men“.

Njegova pozorišna karijera seže do 1961. kada je glumio Rikarda III., Kralja Leara i Macbetha.