Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Isplivali nepoznati detalji razvoda Angeline i Brada

brad-pitt-angelina-jolie1

Iako su krajem 2016. godine izdali zajedničko saopštenje u kojem su otkrili da se razvode, brakorazvodna parnica Angeline Jolie i Brad Piita još nije završena.

Nakon saopštenja, slavni glumci su kazali da su riješeni da stave tačku na svoj brak kao i da žele što prije da završe sa ovim mučnim procesom. Ipak, to se još nije desilo.

Navodno, prema pisanju američkog tabloida, Angelina je zabranjivala bivšem suprugu da viđa djecu. A poslije velike tenzije koja je trajala danima, pa i obračuna vođenog preko medija, holivudska glumica je riješila da promijeni stav.

“Oni su sporazumno dogovorili i druge uslove razvoda. Sve će biti riješeno za nekoliko sedmica. To je veliki zaokret, s obzirom na to da je glumica bila poprilično oštra u pravnoj bici i nije htjela da Brad učestvuje u odgajanju djece”, kazao je neimenovani izvor za “People”.

“Ključna stvar je da se slažu sa dijeljenjem starateljstva. Šuškalo se kako će se razvod poništiti, ali to nije ni blizu istine”, objašnjava i dodaje da je Angelina gotovo sve iznenadila, s obzirom na to da već mjesecima nije željela da čuje za podijeljeno starateljstvo.