Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ivana Trump “brani” imigrante: Ko će čistiti naše kuće ako ne oni?

Mogućnost da Donald Trump postane novi predsjednik SAD-a i dalje šokira velik broj građana te zemlje, a Trumpova prva supruga Ivana sada je otkrila i da se biznismen odavno namjeravao kandidirati – no razvod je odgodio njegovu odluku.

Ivana Trump je s Donaldom bila u braku od 1977. do 1992. godine te ga i dalje otvoreno podržava u političkim ambicijama, iako je njihov brak završio njegovom nevjerom.

“Oko pet godina prije našeg razvoda Reagan mu je predložio da se kandidira za predsjednika. No onda se dogodio naš razvod i čitav skandal s nevjerom, Amerikanke su mene voljele a njega mrzile i tako je sve stavljeno na čekanje.

Ali uvijek se zabavljao tom idejom”, rekla je Ivana, koju je Trump prevario sa Marlom Maples. Ivana nije mogla prijeći preko nevjere pa sada sebe “krivi” što je Trumpova politička karijera toliko čekala.

S Marlom koja mu je postala druga supruga Donald je potom dobio kćer Tiffany, a veliko potomstvo je, tvrdi Ivana, dokaz da s Trumpovom muškosti “sve savršeno funkcionira”.

“Kada bi imao problema tamo dolje, ne bi imao petero djece”, ustvrdila je Trumpova prva supruga, koja ga podržava i u kontroverznim izjavama o imigrantima.

“Nemam ništa protiv imigranata. Ali, zamislite da 19-godišnja imigrantica trudna preskoči taj zid, rodi besplatno u američkoj bolnici, dijete joj je automatski američki državljanin, a onda dovede i cijelu svoju obitelj. Ne plaćaju poreze, ne rade, dobiju državni stan i hranu.

Ko plaća? Vi i ja. Nemojte me krivo shvatiti, trebamo imigrante. Ko će usisavati i čistiti naše kuće za nama ako ne oni? Amerikanci to ne vole raditi”, izjavila je Ivana Trump.