Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Izbjeglice i žice: Pogledajte haljinu koju će Dalal nositi na Eurosongu

07/05/2016

Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen, Jasmin Fazlić Jala i Ana Rucner, naprosto su briljirali na sceni i oduševili prisutne novinare i članove ostalih delegacija.

Haris Pašović, koji režira nastup bh. delegacije na Eurosongu, otkrio je javnosti detalje u vezi s nastupom naših predstavnika.

Tema bh. nastupa na Globe Arena sceni bit će sirijske i druge izbjeglice i razdovojenost bodljikavim žicama u Evropi, te potreba, ne za tolerancijom nego za ljubavlju, koja treba da pobijedi strahove.

Naš nastup ukazuje da ispod izbjegličkog ćebeta postoji blago ljudskog talenta i ljepote – stvarni ljudi s bogatstvom njihovih pojedinačnih života – navodi Pašović i dodaje kako istovremeno s temom ovogodišnjeg Eurosonga – “Budimo zajedno”, naša pjesma sa svojim performansom slavi raznolikost i kreativnost, te prevazilazi podjele, s ciljem da inspiriše ljubav.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.