Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jennifer Aniston skrhana bolom, Justina je uhvatila na djelu

rs_600x600-150610061605-rs_600x600-150223123655-600-vanity-fair-jennifer-aniston-justin-theroux-instagram.jw.22315

Par koji je osvoji srca miliona našao se na tankom ledu. Zbog svega što se dogodilo, Jennifer Aniston i Justin Theroux, mogli bi se rastati u ne baš najboljim odnosima.

Dugo se nagađa kako njihov brak i nije tako sjajan kakvim se u javnosti prikazuje. Mediji su ih već rastavljali i sastavljali, ali ovaj put neko vrlo blizak glumici otkrio je o čemu se radi.

Jennifer već duže vrijeme sumnja kako je Justin i dalje u kontaktu sa svojom bivšom djevojkom Heidi, a njoj to, jasno, smeta. Iako se kleo kako to nije istina i kako ne komunicira sa bivšom, čini se da je ipak lagao.

1407270410_jennifer-aniston-justin-theroux-zoom

Da stvar bude još gora, Jenn ga je uhvatila u laži. Prije nego je krenuo na put u New York zazvonio mu je mobitel. Kada ga je Jennifer pitala ko je to bio, odgovorio joj je kako je to jedan njegov prijatelj kojeg ona ne poznaje.

Njoj vrag nije dao mira pa je iskoristila prvu priliku dok Justina nije bilo u blizini pa je uzela njegov mobite i nazvala broj s kojeg je stigao poziv. Kada joj je odgovorio ženski glas, odmah je znala koliko je sati.

Kada je Justina pitala da objasni o čemu se tu radi, briznula je u plač i potpuno se slomila, a on joj je pokušao dati neka nejasna objašnjenja koja glumicu očito nisu zadovoljila.

Radaronline doznaje kako bi njihov razvod mogao koštati 170 miliona dolara, ako do njega dođe.