Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Johnny Depp optužuje bivšu ženu da mu se “olakšala” u krevetu

amber-heard-johnny-depp-divorce

Johnny Depp optužio je bivšu suprugu Amber Heard da je namjerno obavila “veliku nuždu” u njihov bračni krevet nakon svađe u mjesecima prije nego što su se razveli.

Navodno je Johnny dva sata zakasnio na proslavu njenog 30. rođendana, a kako bi mu se osvetila, zanosna plavuša odlučila se “olakšati” u krevetu. Ukratko, posvađali su se, Johnny je izjurio iz stana, a Amber mu je odlučila smjestiti. Deblji kraj je izvukla njihova spremačica, koja je pronašla izmet sljedećeg dana.

Kako piše Mirror, “snažni fotografski materijali” dokazuju da je Amber “počinila taj incident”, ali ona tvrdi da izmet u krevetu potječe od njihovog psa Booa.

“Boo ima problema s kontroliranjem crijeva. To nije bila Amberina šala, bilo je nevino, nešto što ljubimci stalno rade. Nemamo više što dodati. Gospođa Heard je nastavila sa svojim životom i ne želimo sudjelovati u ovim glupostima”, rekao je izvor blizak glumici.

Zbog pasa Pistola i Booa Amber i Johnny imali su problema s australskim pravosuđem. Naime, pse su 2015. godine prevezli u tu zemlju privatnim avionom, izbjegavši karantenu koja je inače obvezna. Kako bi izbjegli zatvor priznali su krivnju i nagodili se, a osim uvjetnih zatvorskih kazni osuđeni su i na snimanje videa isprike.

Vjenčali su se 2015. godine, ali njihov brak brzo se raspao. Amber je tvrdila da ju je glumac tukao, a on je negirao sve njene optužbe.