Objavljeni detalji

Kako će tijelo Šabana Šaulića biti vraćeno iz Njemačke

saban saulic 11

Šaban Šaulić bit će sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen

Sin i kćerka tragično nastradalog pjevača Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, jučer popodne otputovali su u Njemačku kako bi preuzeli tijelo oca, koje bi danas, najkasnije sutra trebalo biti dopremljeno u Srbiju.

Prema saznanjima od izvora bliskog porodici pokojnog pjevača Šabana Šaulića, koji je jučer rano ujutru poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, postojala su dva načina da se njegovo tijelo dopremi u Srbiju, a dogovoreno je da to bude najbrži i najefikasniji način, piše Pink.rs.

“Sanela i Mihajlo su tamo, svi su na vezi sa njima. Postojale su dvije varijante – da tijelo danas bude dopremljeno vozilom, a da se njih dvoje vrate sutra avionom. Međutim, kako sam čuo, ipak će i Šabanovo tijelo biti dopremljeno avionom, redovnim letom. Ne može se još tačno reći kada će to biti, danas ili sutra… Možda bude i danas, ukoliko uspiju završiti svu potrebnu papirologiju, znate, to su ozbiljne procedure sad tamo. Ali znam, i tijelo će biti dopremljeno avionom, takođe avionom će se vratiti i Šabanova djeca”, ispričao je za ovaj portal izvor blizak Šaulićima, koji je odlično upućen u novonastalu situaciju.

Šaban Šaulić bit će sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.