Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"10 year challenge"

Kako se najljepša djevojčica pretvorila u najljepšu ženu na svijetu

Thylane-Blondeau-540108

Thylane je sa samo četiri godine nosila reviju Jean Paula Gaultiera, a s deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogueu

Thylane Blondeau, francuska manekenka koja je nedavno proglašena najljepšom ženom svijeta, objavila je fotografiju staru deset godina u sklopu Instagram i Facebook izazova “10 year challenge” te oduševila obožavatelje.

Mnogi su zaključili da ih Thylane uveliko podsjeća na glumicu Denise Richards.

Thylane danas ima 17 godina i ugovore s nekima od najpoznatijih modnih i kozmetičkih brendova, a fotografija stara 10 godina jedna je od onih koje su je proslavile i donijele joj titulu najljepše curice na svijetu, što ju je naposljetku dovelo i do titule najljepše žene na svijetu.

“Ne smatram se najljepšom curom na svijetu. Kad sam bila mala, ljudi su mi to stalno govorili. Ali ja to nisam mogla ni razumjeti. Jer ko to kaže? Ko kaže da sam najljepša?” rekla je jednom prilikom mlada francuska manekenka.

Thylane je sa samo četiri godine nosila reviju Jean Paula Gaultiera, a s deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogueu. Editorijal je izazvao kontraverzu, jer je bila snažno našminkana i odjevena u kratku haljinu.

Kćerka francuskog nogometaša Patricka Blondeaua danas je ambasadorica L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerice Lolite Lempicke.