Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Kao mala molila sam se za velike grudi, sad imaju 10 kila ali neću ih smanjivati” FOTO

Lindsey Pelas

Lindsey Pelas postala je poznata zahvaljujući svojim ogromnim grudima koje joj sad stvaraju zdravstvene probleme, no ona ipak kaže da ih nikad neće smanjivati.

26-godišnja Playboyeva zečica i Instagram zvijezda za The Sun je rekla da su joj velike grudi kao djevojčici bile najveća želja te da smatra da bi bila luda kad bi ih smanjila.

“Osoba koja bi smanjila grudi poput mojih bi bila potpuno luda, moje grudi su grudi iz snova, nikad ih se ne bi odrekla”, kaže plavuša koja je nekoliko puta bila proglašena najseksi ženom svijeta.

“Kad sam imala 11 godina, punila bih grudnjak i molila se za velike grudi. Bila sam opsjednuta njima, one su bile moja najveća želja. Nema šanse da bih mijenjala svoje tijelo”, tvrdi ljepotica čija svaka dojka teži oko pet kilograma.

https://www.instagram.com/p/BccrjbTjS5v/

“Stalno me bole leđa, bila sam kod doktora, no ni oni nisu sigurni šta je uzrok. Skoro nikad ne nosim grudnjak, samo nosim odjeću koja mi bolje odgovara”, kaže zečica koja je nedavno snimila i golišavi kalendar.

https://www.instagram.com/p/BcZFbSoDM_1/?taken-by=lindseypelas

Zbog svojih provokativnih poza često se suočava s negativnim komentarima na internetu, no ona se veoma lako obračunava s trolovima. “Žene bi trebale moći raditi što god žele, pogotovo sa svojim tijelima”, kaže ona i dodaje da se s jednim trolom na Twitteru obračunala tako što je poslala poruku njegovom fakultetu, nakon čega je on izbrisao i ružne komentare i svoj Twitter račun.

https://www.instagram.com/p/BcK8BmejEXf/?taken-by=lindseypelas

https://www.instagram.com/p/Bb-qrenjuVZ/?taken-by=lindseypelas

https://www.instagram.com/p/Bbm5HilDBk8/?taken-by=lindseypelas

https://www.instagram.com/p/BbdODGdDLh_/?taken-by=lindseypelas

https://www.instagram.com/p/BbCwJiDD62M/?taken-by=lindseypelas

https://www.instagram.com/p/BaensvpDOKs/?taken-by=lindseypelas