Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kardashianku nekoliko dana prije poroda dečko varao s dvije cure (VIDEO)

kardashian khloe

Reality zvijezda Khloe Kardashian (33) i košarkaš Tristan Thompson (27) u vezi su od septembra 2016., a uskoro bi trebali dobiti kćer. No, američki mediji pišu da je Thompson prevario Kardashianku nekoliko dana prije poroda s “Instagram modelom” i šankericom u striptiz klubu Lani Blair (29).

– Tristan je doveo Lani u njujorški hotel gdje je bio sa svojom ekipom Celevland Cavaliers – ispričali su fanovi koji su primjetili poznatog sportaša.

Kažu kako su košarkaš i model prvo bili skupa u baru i ljubili se pred svima, a onda ju je on odveo u sobu. Pojavili su se četiri sata kasnije u hotelskom predvorju te su otišli u privatni njujorški klub.

– Vratili su se u hotel u nedjelju oko pet ujutro, a onda su se zaputili u njegovu sobu – ispričao je obožavatelj.
– Tristan je bio za stolom pokraj nas s grupom prijatelja i nekom djevojkom s kojom se cijelu večer ljubakao – rekla je žena koja je snimila video. Kaže da su ona i prijateljice s kojima je bila u baru odmah prepoznali košarkaša jer su ga viđali na televiziji kao i njegovu djevojku Khloe.

Američki mediji su objavili i video na kojem se Thompson zabavlja s dvije djevojke u baru blizu Washingtona. S jednom se na snimci ljubi, a druga mu grabi glavu i gura u svoje grudi. Nakon toga mu dira i međunožje.

Khloe nije još komentirala skandal, a nije ni košarkaš. No prijatelji Kardashianke kažu da je u šoku zbog svega.