Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Buku Abi

Kćerka slavnog pjevača: Moj otac je čudovište

buku r

Svoj privatni život ova mlada muzičarka oduvijek je nastojala čuvati podalje od javnosti

Dokumentarac o R Kellyju zgrozio je svijet. Slučajevi seksualnog zlostavljanja žena i djevojčica koji su predstavljeni u filmu ‘Surviving R Kelly’ pogodili su i njegovu kćerku Buku Abi koja je o svemu odlučila javno progovoriti.

Na svom Instagramu Buku je oštro osudila postupke svog oca kojeg je opisala kao čudovište dodavši kako moli za sve žrtve njegovih zlodjela.

– Čudovište s kojim se svi suočavate je moj otac. Dobro znam ko je i šta je on. Odrastala sam u toj kući – napisala je između ostalog 20-godišnjakinja u emotivnoj objavi koju je podijelila na svom Insta Storyju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on


Svoj privatni život ova mlada muzičarka oduvijek je nastojala čuvati podalje od javnosti, no ovog puta, kako je pojasnila, nije mogla izbjeći progovoriti javno o tome jer je sve otišlo predaleko.

Njen javni istup uslijedio je nedugo nakon što je Lady Gaga izjavila da bi bila najsretnija da njen duet s R Kellyjem “Do What You Want” bude izbrisan sa svih internetskih servisa.

Buku je otkrila i kako već godinama nije u kontaktu s ocem koji još uvijek poriče sve optužbe s kojima se trenutno suočava.