Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Komičarka zaručila svoju 23 godine mlađu djevojku (FOTO)

rosie

Rekla sam joj da sam prestara za nju, ali ona ne želi ni čuti o našoj razlici u godinama, nije je briga za to, rekla je komičarka i američka televizijska voditeljica Rosie O'Donnell (56) koja se zaručila za svoju partnericu Elizabet Rooney (33).

– Bila sam u vojsci, svakodnevno riskiram svoj život i ti stvarno misliš da ne znam s kim ja želim biti u vezi – rekla je Elizabeth, a Rosie je u intervjuu otkrila kako se ne planiraju vjenčati još neko vrijeme. Trenutno su u vezi na daljinu, Elizabeth je u Bostonu dok je Rosie s kćerkom Dakotom (5) u New Yorku.

Prije veze s Rooney, komičarka je bila u braku s Michelle Rounds koja je počinila samoubistvo u decembru prošle godine, a njihov brak se raspao još 2015. godine. Zajedno su posvojile Dakotu.

View this post on Instagram

u

A post shared by Rosie ODonnell (@rosie) on

View this post on Instagram

#halloweencostume

A post shared by Rosie ODonnell (@rosie) on

Rosie, naime, ima još četvero djece i to s drugom bivšom suprugom Kelli Carpenter (51) s kojom je bila u braku tri godine. Zajedno imaju kćeri Chelsea (21) i Vivienne (15) te sinove Parkera (23) i Blakea (18). Rosie je glumila u seriji ‘Reži me’ te je posudila glas u animiranom crtiću ‘Tarzan’.