Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Liz Cambage

Poznata košarkašica se gola slikala za Playboy (FOTO)

liz2

Liz je inače članica WNBA ekipe Las Vegas Aces

Australijska košarkašica Liz Cambage 2019. se skinula gola za magazin ESPN-a, a sada se razodjenula i za naslovnicu Playboya kojem je dala veliki intervju.

Liz je inače članica WNBA ekipe Las Vegas Aces.

“Da, ja sam sportašica koja ima preko dva metra i koja obožava seks. I šta sad? I mi smo ljudi i upražnjavamo seks. Kao sportašica, osjećala sam se kao da ne smijem biti seksi. Sve što su željeli od mene jest to da sjedim, šutim, vrijedno radim i bavim se svojim sportom”, rekla je Liz pa dodala:

“Budući da sam žensko i da se bavim sportom, osjećala sam veliki pritisak na svoju seksualnu identifikaciju. Dosta godina unazad bila sam zbunjena. Jesam li straight, jesam li biseksualka, je li sve sa mnom u redu kad ne volim žene?”, prenosi Index.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I’m so honored to be apart of this years #ESPNBODY issue, and to be a covergirl as well is so insane to me. Its been a long journey learning to love myself, but at 28 years old I am very proud that I am able to say I freaking love every part of this 6’8 body. Humans come in all shapes and sizes, and I think it’s so great that the body issue gives us athletes a platform to show you what we really look like, in our truest, most vulnerable yet powerful form; NAKED! So thank you @espn and the body issue team for wanting me to be a part of something so special, @ramonashelburne for writing an amazing piece about me and my phenomenal photographer @sophyholland for making me so comfortable on the day while we made magic!!

Objavu dijeli ????????? ??? ??????? (@ecambage)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ????????? ??? ??????? (@ecambage)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@skims ? ? @lucian_0

Objavu dijeli ????????? ??? ??????? (@ecambage)