Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Legendarni glumac Bata Živojinović hitno prebačen u bolnicu

Bata-Zivojinovic

Legendarni srpski glumac Bata Živojinović hitno je hospitaliziran zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, pišu srpski mediji. Početkom aprila 2012. imao je težak moždani udar od kojeg se oporavio, prije toga je imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koju je liječio na Kubi.

Taj 82-godišnji glumac u bolnici će provesti najmanje deset dana, piše Alo, dok se ne obave sve potrebne pretrage, te će tim doktora pratiti zdravstveno stanje glumca.

“Glumac ima i apartman u jednoj beogradskoj klinici, osim porodice nitko ga ne može posjetiti bez prethodne najave. Bata se već neko vrijeme ne osjeća dobro.

Neki dan mu je pozlilo pa je hitna ošla po njega. Cijela porodica je uznemirena jer se napokon osjećao dobro, a onda mu se zdravstveno stanje odjednom pogoršalo”, rekao je izvor blizak obitelji Živojinović, a prenose srpski mediji.

Batina supruga Lula nije željela komentarisati suprugove zdravstveno stanje.

Doktori smatraju, a prenose sprski mediji, da mu je pozlilo zbog promjene vremena, ali je obitelj jako zabrinuta jer mu je imunološki sistem poprilično narušen pa i obična prehlada može djelovati kobno na njegov organizam.