Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Leonardo DiCaprio će biti zvijezda sljedećeg Tarantinovog filma

leonardo_dicaprio

Leonardo DiCaprio potvrdio je kako će glumiti u Tarantinovom sljedećem filmu o ubistvima Mansonove “porodice”. Slavna zvijezda “Titanika” utjelovit će pomalo ironičnu ulogu glumca u godinama.

Deveti Tarantinov film ima jak ugođaj “Pulp Fictiona”, no radnje mu je smještena u ljeto 1969. Kruže glasine kako će u filmu možda glumiti i druga poznata holivudska lica poput Brada Pitta i Toma Cruisea, te Margot Robbie, no za sad još nema potvrda o tome.

Quentin Tarantino uspješno je održao veo tajne oko svog budućeg filma. Jedino što je rekao je kako se film ne radi o Charlesu Mansonu, već o glumcu koji pokušava uspjeti u filmskoj industriji.

Slavni je redatelj originalno trebao film snimiti u saradnji s Weinsteinovom kompanijom, no nakon niza optužbi za seksualne napade upućene Harveyju Weinsteinu, Tarantino će svoj film snimiti s kompanijom Sony Pictures.

Još jedna zanimljiva glasina je ona da Quentin Tarantino navodno namjerava raditi i film u franšizi “Zvjezdanih staza” zajedno sa scenaristom Markom L. Smithom koji je napisao “Povratnik”.