Latino diva "gori"

Malo koja dama u 50-im bi se usudila ovo obući, ali ona…

jlo1

Latino diva plijenila je pažnju na Beverly Hillsu nakon zakazane konferencije za medije povodom novog filma “Hustlers” rediteljice Lorene Scafariau, u kojem igra glavnu ulogu

Pjevačicu Jennifer Lopez nemoguće je ne primijetiti u masi, a posebno kada na sebi ima stajling poput onog koji je nedavno nosila na Beverly Hillsu.

Atraktivna pop zvijezda pojavila se u provokativnom izdanju kojim je u prvi plan stavila svoje ženske atribute.

Latino diva plijenila je pažnju na Beverly Hillsu nakon zakazane konferencije za medije povodom novog filma “Hustlers” rediteljice Lorene Scafariau, u kojem igra glavnu ulogu.

Zanosna pjevačica koja je nedavno proslavila okrugli 50. rođendan viđena je kako izlazi iz hotela Four Seasons odjevena u seksi odjevnu kombinaciju koju bi se malo koja dama u njenim godinama usudila nositi.

J.Lo je mamila poglede poput magneta u ultrakratkoj bijeloj haljini s potpisom brenda David Koma, koja je u prvi plan stavila njene istrenirane noge i raskošne obline, dok je upečatljivi prozirni dio u predjelu trbuha otkrio istesane trbušnjake na kojima pop diva marljivo radi u teretani.

Mnogi će se složiti da pjevačica izgleda sve bolje s godinama, a na figuri koju redovno održava mukotrpnom tjelovježbom i reduciranom prehranom svako bi joj pozavidio.

Pjevačica, koja je ovog puta začinila stajling štiklama svog omiljenog dizajnera Christiana Louboutina, strastvena je zaljubljenica u vježbanje i zdrav način života, a zbog novog filma u kojem glumi striptizetu J.Lo je strogom režimu vježbanja dodala promjenu na jelovniku, pa je u potpunosti izbacila šećer i ugljikohidrate na deset dana.