Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tanja Đukić

Manekenku iz Srbije brutalno pretukao njen momak, od batina se onesvijestila (FOTO)

tanja-djukic

Nasilje koje je zgrozilo srbijansku i tursku javnost dogodilo se 2. juna, nakon što je Čagri sačekao Tanju poslije jednog snimanja

Tanja Đukić (24), srpska manekenka koju je momak Čagri Tortop, inače turski državljanin, brutalno pretukao 2. juna u zajedničkom stanu u Istanbulu, otkrila je da je nasilni Turčin isto uradio i bivšoj djevojci.

– Budi jaka djevojko. Volim te – napisala je kratko na Instagramu bivša djevojka Čagrija Tortopa, koja je sa njim bila u emotivnoj vezi prije Tanje.

Ovu poruku manekenka je podijelila na svom Instagram profilu, i na nju odgovorila dirljivim riječima otkrivajući da je i ona preživjela batine od Tortopa: “Ti me najbolje razumješ kao njegova bivša djevojka koja je prošla kroz istu torturu”.

Nasilje koje je zgrozilo srbijansku i tursku javnost dogodilo se 2. juna, nakon što je Čagri sačekao Tanju poslije jednog snimanja. Svađa je izbila još u kolima, jer je Turčin umislio da Tanja flertuje sa fotografom. Međutim, pakao je nastao kada su stigli u stan.

Sputio je roletne, strgao sa nje svu garderobu, a onda je krenuo da je tuče… Šutirao je gdje je stigao, udarao je rukama i raznim drugim predmetima. Nesretna djevojka se u nekom momentu čak i onesvijestila, nakon čega ju je odvukao u kupatilo i polio hladom vodom uz rečenicu: “Vidiš da si ipak živa”.

Batinjanje je prestalo kada je odlučio da je zaključa u jednu od soba. Cijelu noć je, kaže, trpela jake bolove, glad i žeđ. Kada je svanulo, Turčin je ušao u sobu i podmetnuo joj grlo pod nož.

Obećala mu je da ga neće prijaviti, da mogu da nastave dalje jer se vole, a sve kako bi što prije uspjela da pobjegne iz kandži monstruma. Tako je i bilo. Kada ju je pustila, otrčala je do prvog kafića odakle je pozvala policiju.

Istog dana, Tanjina majka došla je po nju u Tursku, jer zbog povreda nije mogla da putuje niti da se samostalno kreće. Ni dolazak u Srbiju joj, kaže, ne uliva osjećaj sigurnosti.

– Prijeti mi preko zajedničkih poznanika da će mi uništiti život, da će mi ubiti porodicu jer sada nema šta da izgubi pošto sam mu uništila ime i posao. Rekli su mi da ne osjeća nikakvo kajanje, već da je bijesan zbog toga što sam izašla u javnost sa svime što se dogodilo – priča prestravljena manekenka.

Ona je još ispričala da se neće vratiti u Tursku sve dok nasilnik ne bude iza rešetaka. Tamošnja policija je uzela izjavu od Čagrija Tortopa, ali, kako kaže, sve što je u njoj naveo je lažno.

– Rekao je policiji da sam samu sebe povrijedila i da sam histerična, što je van pameti. Modrice i podlivi koje imam su očigledni – priča prestravljena djevojka.

Takođe, Tanja je dobila informaciju i da se, osim lažne izjave, Turčin hvali kako je potplatio policajce i kako će obezbijediti lažnog svjedoka koji će potvrditi njegove tvrdnje da je povrede nanijela sama sebi.