Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kraljevska porodica

Meghan i Harry otkrili ime bebe, kladionice odahnule

meghan sin harry (1)

Harry i Meghan otkrili su ime bebe samo nekoliko sati nakon što su je prvi put predstavili javnosti u dvorcu Windsor

Harry i Meghan otkrili su na Instagramu da se njihov sinčić zove Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

“Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa zadovoljstvo objavljuju da su svoje prvo dijete nazvali Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ovog popodneva Njihove kraljevske visosti upoznale su Njeno visočanstvo kraljicu s njenim osmim praunučetom. Prisutni su bili i vojvoda od Edinburgha i majka vojvotkinje”, stoji u objavi uz fotografiju s kraljicom i princom Philipom, te Meghaninom majkom Doriom.

Harry i Meghan otkrili su ime bebe samo nekoliko sati nakon što su je prvi put predstavili javnosti u dvorcu Windsor.

Za razliku od svojih prethodnika, Meghan i Harry odlučili su sina svijetu pokazati pod svojim uslovima. Učinili su to dva dana nakon porođaja (ne isti dan), u dvorcu Windsor (ne ispred bolnice) te pred manjom grupom medija, među kojima je bila i američka TV kuća CBS, na kojoj radi Meghanina bliska prijateljica Gayle King.

“Ovo je čarolija. Imam dva najbolja dečka na svijetu. Maleni ima presladak temperament. Jako je miran. San snova”, kazala je Meghan. Podsjećamo, Britanci su se mjesecima kladili na ime nove kraljevske bebe, a sada kladionice zadovoljno trljaju ruke, ime koje je dobio sin Meghan i Harryja nije bilo uopšte u ponudi.