Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kraljevska beba

Meghan i Harry pokazali javnosti novorođenog sina

meghan i harry beba

Uz Meghan su sve vrijeme bili njen suprug, princ Harry i majka Doria Ragland

Meghan Markle i princ Harry pokazali su javnosti novorođenog sina. Par je s bebom kratko pozirao fotografima u dvorcu Windsor.

Budući da je dijete prva kraljevska beba pomiješane rase, mnogi su bili znatiželjni vidjeti kako izgleda dječačić i što je pokupio od majke, a što od crvenokosog Harryja. Princ je ranije izjavio da je dječak “za umrijeti od slatkoće” te da je beskrajno ponosan na svoju suprugu.

 

Podsjetimo, Meghan Markle rodila je sina u ponedjeljak u 05:26 po lokalnom vremenu. Kako britanski mediji navode, vojvotkinja je dobila trudove u nedjelju navečer, a tajna ju je služba prebacila u privatnu bolnicu u Londonu. Uz Meghan su sve vrijeme bili njen suprug, princ Harry i majka Doria Ragland. Porod je protekao bez komplikacija i vojvotkinja nije tražila carski rez.

Sin princa Harryja osmo je praunuče kraljice Elizabete i sedmi je u redu za britanski tron. Ispred njega su princ Charles, princ William, princ George, princeza Charlotte, princ Louis i princ Harry. Maleni je kraljičinog sina, princa Andrewa, pomaknuo na osmo mjesto, a njegove kćeri Beatrice i Eugenie na deveto i deseto mjesto. Kraljičin sin princ Edward trenutno je na desetom mjestu u redu za britansku krunu.