Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Suits"

Meghan Markle su za samo dvije minute u seriji ponudili milione, ali…

meghan markle movie

Meghan je u seriji “Suits” glumila pripravnicu Rachel Zane u ukupno šest sezona, od 2010. do zaruka s princom Harryjem

Britanski Daily Mail objavio je nedavno vijest kako je NBC spreman izdvojiti nevjerovatnu svotu novaca ne bi li Meghan Markle barem na nekoliko minuta ponovno zaigrala u seriji “Suits” koja ju je proslavila.

Za samo dvije minute, koliko bi bila u kadru, producenti su vojvotkinji od Sussexa bili spremni isplatiti milione, a prema pisanju britanskog portala sav novac bio bi uplaćen na račun humanitarne organizacije po Meghaninu izboru, no želja brojnih obožavatelja da vojvotkinju ponovno vide u ulozi glumice neće im se ostvariti.

“Meghan Markle se neće vratiti u hit dramsku seriju Suits”, piše Harper's Bazaar.

Insajderi sa seta tvrde kako se vojvotkinja ne planira vratiti glumi, čak ni na tih nekoliko minuta koliko bi trajao kadar.

37-godišnja vojvotkinja, koja će s princom Harryjem u proljeće na svijet dočekati njihovo prvo dijete, u seriji je navodno trebala utjeloviti svoj stari lik Rachel Zane koja također iščekuje prvo dijete s Michaelom Roseom kojeg bi utjelovio Patrick J Adams.

Anonimni izvori tvrdi kako je vojvotkinji ponuđen iznos između dva i šest miliona dolara, a da je scena koja je trebala biti snimana u Engleskoj, mogla biti snimljena u svega pola dana.

Meghan je u seriji “Suits” glumila pripravnicu Rachel Zane u ukupno šest sezona, od 2010. do zaruka s princom Harryjem, a zadnja epizoda emitirana je u aprilu 2018. godine, samo mjesec dana prije njena vjenčanja u dvorcu Windsor.

Poznato je da je zbog udaje za princa Meghan ostavila po strani glumačku karijeru i humanitaran rad te je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama, sve po nalogu Buckinghamske palače. Upravo zato nije isključena ni opcija da je Meghan ovu primamljivu ponuda morala odbiti ne zato što je htjela, već zato što je morala.