Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bivša pomoćnica

Michael Jackson je uvijek imao puno vazelina u svojoj sobi

michael-jackson

Michael je često imao posebne goste, puno puta su se dječaci kupali s njime u jacuzziju, razgolićeni. Držao bi ih za ruke i ljubio ih

Kućna pomoćnica Adrian McManus (56) radila je za Michaela Jacksona četiri godine i tvrdi da je tokom tog perioda svjedočila potresnim scenama i situacijama. Najviše ju je uznemirila ogromna kolekcija video snimaka iz 90-tih godina.

– Mislim da snimke prikazuju Michaela i dječake u neprikladnim situacijama, koje je želio sakriti jer bi zbog njih vjerovatno završio u zatvoru. Mislim da su to bile snimke sa scenama seksa – tvrdi Adrian.

– Michael Jackson bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetine djece, snimao susrete s njima te video snimke čuvao u tajnoj biblioteci skrivenoj na svom ranču Neverland – kaže bivša pomoćnica, piše Daily Mail.

– Bilo je puno vazelina na Neverlandu, jako puno u Michaelovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef, i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom, poput ružičaste sobe, željeznička soba, vojnička soba – kaže Adrian.

Dječaci su Michaela u većini slučajeva posjećivali vikendom, i onda je imala najviše posla što se čišćenja tiče.

– Michael je često imao posebne goste, puno puta su se dječaci kupali s njime u jacuzziju, razgolićeni. Držao bi ih za ruke i ljubio ih. A oni bi se pokušavali izboriti za njegovu naklonost i ljubav. Bilo je to jako čudno gledati – izjavila je bivša pomoćnica koja tvrdi da je vidjela i puno knjiga o masturbaciji.

Dodala je da ju je jednom prilikom zamolio da fotografije golih beba postavi kao dekoracije.

Adrian je objasnila da je bila zavedena Michaelovim manipulacijama te da ga se bojala. Michael je potrošio milione dolara na najbolje advokate, privatne detektive kako bi zaštitio svoju sliku u javnosti.

Soba u kojoj je preminuo Michael Jackson

– Mislim da su svi koji su s njime bili u kontaktu uništeni, da su patili jer nešto s njim nije bilo u redu. I bio je pedofil. Ipak, da se sve saznalo na vrijeme i bilo otkriveno, možda bi neke stvari danas bile drugačije – objasnila je Adrian.

Podsjetimo, “Kralj popa” se za života susreo s nekoliko optužbi za zlostavljanje.

Jordan Chandler bio je prvi dječak koji je 1993. godine optužio Michalea Jacksona za seksualno zlostavljanje. Imao je tada trinaest godina. Cijeli slučaj završio je nagodbom u iznosu od 20 miliona dolara. Potom ga je trinaestogodišnji Gavin Arvizo optužio za zlostavljanje. Michaela su uhapsili, ali sud je 2005. donio oslobađajuću presudu. Jackson je preminuo u junu 2009., a nedavno je izašao dokumentarac u kojem dva muškarca opisuju kako ih je Michael godinama zlostavljao.

Svjetski mediji koji su ga pogledali opisuju ga šokantnim, uznemiravajućim i jezivim. Wade Robson (36) i James Safechuck (39) tvrde da je Michael imao pedofilski raj te da ih je nekoliko puta silio na seks dok su bili maloljetni. Film “Napuštajući Nerverland” je podigao puno prašine i potaknuo brojne druge svjedoke da se jave, poput bivše kućne pomoćnice McManus. Jacksonovi fanovi i porodica oštro pobijaju takve optužbe i tvrde da se na pokojnoj zvijezdi samo želi zaraditi.