Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bez konkurencije

Najspektakularniju haljinu na Oscarima nosio je muškarac

haljina1

Očekivano, Porter je postao hit na društvenim mrežama gdje su se svi složili da je visoko podigao modnu skalu na dodjeli

Iako nije dospio na našu listu najbolje odjevenih, haljinu o kojoj se najviše priča na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nosio je jedan muškarac.

Da, dobro ste pročitali, glumac i pjevač Billy Porter na dodjelu je došao u raskošnoj crnoj smoking-haljini i ukrao show već pri samom početku večeri jer je među prvima prošetao crvenim tepihom.

Baršunastu haljinu s dugačkim šlepom, koja u gornjem dijelu izgleda kao sako s bijelom košuljom i leptir mašnom, potpisuje dizajner Christiana Siriano koji se na Twitteru pohvalio ovom spektakularnom kreacijom.

Očekivano, Porter je postao hit na društvenim mrežama gdje su se svi složili da je visoko podigao modnu skalu na dodjeli te da će mu teško konkurisati bilo koja slavna dama.

Glumac i pjevač inače je poznat po ekstravagantnim kombinacijama, no ovo je njegovo najupečatljivije izdanje do sada, a ujedno i najspektakularnija haljina na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.