Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

lani prekinuli

Nakon što ga je prevarila, Kličkova bivša se žali da ne viđa kćer

The 21st Annual Critics’ Choice Awards – Arrivals

Iako se činilo da je u njihovoj vezi sve u redu, u julu prošle godine raskinuli su zaruke

Američka glumica Hayden Panettiere (29) i ukrajinski bokser Vladimir Kličko (42) lani su prekinuli dugogodišnju vezu. Nakon što je glumica viđena s drugim, Hayden i Kličko odlučili su raskinuti zaruke.

Kako prenosi britanski Daily Mail, njihova kćer Kaya (4) ostala je kod boksera u Ukrajini. Zbog toga je Hayden očajna, a izvori bliski glumici otkrili su za medije da djevojčicu rijetko viđa.

– Nema priliku provoditi dovoljno vremena sa svojom kćeri i jako joj je teško zbog toga. Očajna je. Zna da je za Kayu sada najbolje da bude s ocem u Ukrajini, ali joj sve to svejedno teško pada. Nalazi se u tužnoj situaciji – rekao je izvor blizak Hayden.

Bivši zaručnici upoznali su se 2009. godine, a četiri godine nakon toga odlučili su se i zaručiti. Iako se činilo da je u njihovoj vezi sve u redu, u julu prošle godine raskinuli su zaruke. Hayden je odlučila kako je bolje da ukrajinski bokser bude taj koji će odgajati njihovu kćer.

Njena majka, također glumica Lesley Vogel (62) za američke medije otkrila je da Hayden rijetko putuje u Ukrajinu kako bi posjetila svoju kćer.

– Sve je to jako tužno i teško. Nisu provele ni blagdane zajedno. Hayden će morati dobro razmisliti kako riješiti tu situaciju, sigurno joj neće biti lako – rekla je.