Diletta Leotta

Navijači molili voditeljicu da im pokaže grudi, odgovor su brzo dobili (VIDEO)

dileta glavna

Navijači Napolija u trenutku su osmislili pjesmu kada su je vidjeli izazovno odjevenu, ali se Leotta samo slatko nasmijala na njihov poziv i okrenula palac prema dolje

Diletta Leotta u nedjelju je izvještavala s utakmice Napoli – Brescia, međutim želja domaćih navijača da vide grudi jedne od najljepših novinarki svijeta ostala je neispunjena.

Navijači Napolija u trenutku su osmislili pjesmu kada su je vidjeli izazovno odjevenu, ali se Leotta samo slatko nasmijala na njihov poziv i okrenula palac prema dolje.

Leotu ćemo i ove sezone nastaviti gledati diljem italijanskih prvoligaških travnjaka, a ta je prekrasna 27-godišnja Italijanka nedavno otkrila da ju je nogometom zarazili članovi najuže porodice i brojni prijatelji, odnosno da je velika navijačica Catanije.

Naglasila je i to da joj je najveći idol među nogometšima oduvijek bio Giuseppe Mascara, omaleni napadač koji je svojedobno briljirao u dresu tog kluba. Leotta je inače diplomirana pravnica, a trenutno radi na platformi DAZN. Na Instagramu je prati 4,5 miliona ljudi.