Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Halle Berry

Nema sreće u ljubavi, ali u 55. godini glumica izgleda savršeno (FOTO)

halle-berry

I dok neki preko noći žele dobiti trbušnjake ili izgubiti višak kilograma, Halle odavno zna da ne postoji magični štapić koji će ti riješiti te probleme. Ravan trbuh rezultat je dugogodišnjeg vježbanja

Glumica Halle Berry poznata je po tome da obožava naporno trenirati kako bi i dalje imala savršenu liniju. To joj očito ide od ruke jer komplimente pršte sa svih strana iako ima 54 godine.

Motivacija je ključna za postizanje ciljeva kod vježbanja, a njeni istaknuti mišići savršen su primjer za to. Glumica je pokazala svoju zavidnu figuru u kupaćem kostimu ovo ljeto kada je napunila 54 godine i svoj poseban dan proslavila sa zagonetnim prijateljem u Vegasu.

Majka dvoje djece sada je isklesanija nego ikad nakon višemjesečnih priprema za novi film mješovitih borilačkih vještina ‘Bruised’, u kojem glumi bivšu borkinju ​​koja se bori za skrbništvo nad djetetom i oživljava svoju karijeru. Premijera filma bila je sredinom septembra.

View this post on Instagram

54….life just gets better and better! ?✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Iako izgleda fantastično, Halle u ljubavi baš i nije imala sreće. Udavala se tri puta, ali nije dobila onaj moment ‘živjeli su sretno do kraja života’. Od 1993. do 1997. bila je u braku s Davidom Justiceom (54), zatim je četiri godine nakon rekla sudbonosno ‘da’ kantautoru Ericu Benetu (49) i u 2005. su otkrili da su se razišli.

Zatim je Halle bila pet godina u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem (44) i s njim je dobila kćer Nahlu Arielu (12). Treći put se obvezala glumcu Olivieru Martinezu (54) 2013., a iste godine je rodila i sina Macea Roberta (6). Ljubav je pukla dvije godine nakon i par je 2015. pokrenuo razvod. Krajem avgusta glumica je odlučila kako će u tom procesu zastupati samu sebe.

View this post on Instagram

Back at the beach. ?

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

– Niko joj nije dorastao, zato svaka veza i pukne. Treba znati živjeti s takvom ženom, ne može to svako – govorili su njeni pratitelji na društvenim mrežama.

I dok neki preko noći žele dobiti trbušnjake ili izgubiti višak kilograma, Halle odavno zna da ne postoji magični štapić koji će ti riješiti te probleme. Njezin isklesani trbuh rezultat je stroge prehrane i vježbanja dugi niz godina.

View this post on Instagram

Self-love is never selfish.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

– Ne postoji prečica, samo naporan rad i predanost. Jako je bitno šta jedete, ali i dosljednost – istakla je svojedobno.