Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nina Badrić ljubi biznismena iz BiH optuženog za šverc duhana?

nina badric

Nina Badrić ponovno ljubi. Kako je objavio RTL Ekskluziv, novi izabranik pjevačice kontroverzni je livanjski poduzetnik Tino Bralo.

– Život je ipak da se živi između četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona – rekla je Nina za RTL Exkluziv, ne potvrdivši da je u vezi s Bralom.

No pjevačica i poduzetnik viđeni su prošle sedmice na večeri u jednom zagrebačkom restoranu, a Nina nije skidala osmijeh s lica. S Bralom je nedavno bila i na Maldivima, a fotografijama s odmora pohvalila se na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BchdPf9l0pC/?hl=hr&taken-by=badrich

Bralo se 90-ih godina obogatio prodajom kafe na području bivše Jugoslavije, ali i na Kipru, u Egiptu te Belgiji. O njemu je Večernji list pisao prije tri godine kada je bio osumnjičen za šverc duhana. U novembru 2015. policajci i carinici Bralu su uhvatili u nedozvoljenom biznisu. Zatekli su ga prilikom pretovara duhana iz kamiona u kombi u Lukarišću kod Dugog Sela. Ukupno 3071 kilogram duhana pronašli su u pretrazi njegova vozila i skladišta. Brali su duhan zaplijenili, a osim kaznene prijave za nedopuštenu trgovinu, “zaradio” je i prekršajnu prijavu.

Svojevremeno se u intervjuima hvalio poznanstvima s poznatim akterima iz crne hronike i osobama iz regije, čija su se imena svojevremeno vezala uz organizirani kriminal.

– Meni je odanost najseksi. Muškarac koji je pripadan, isto kao i žena koja je pripadna jednom odnosu, koji je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to doista izvedivo. Je li muškarac stariji, mlađi, deblji, mršaviji, ćelav, ćosav, čupav, nebitno mi je – rekla je Nina u razgovoru za RTL Ekskluziv.

Podsjetimo, pjevačica ne voli baš govoriti o svojem privatnom životu, a od razvoda s Bernardom Krasnićem nije se pisalo o novim muškarcima u njezinu životu. Sada je, čini se, jako sretna.