Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

David Guetta

Njegova 27 godina mlađa djevojka očarala je sve na plaži

guettta (1)

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a i producenata David Guetta zimske je dane, umjesto u rodnoj Francuskoj, odlučio provesti na plažama Miamija u društvu svoje atraktivne, 27 godine mlađe djevojke, Jessice Ledon.

Guetta se na Floridi odlučio i trajno skrasiti kupivši raskošan stan s pogledom na plažu vrijedan 9,5 milijuna dolara, kojeg inače i iznajmljuje tijekom godine.

S mlađahnom djevojkom Jessicom razmjenjivao je nježnosti na plaži, dok je ona plijenila pažnju u svjetloplavom bikiniju, baš kao i on svojom isklesanom figurom.

Par je u vezi od 2015. godine, a u javnosti su se prvi put pojavili na svečanoj večeri održanoj u čast kubanskog predsjednika Raula Castra u Elizejskoj palati.

Godinu dana ranije David se nakon 22 godine braka razveo od supruge Cathy, s kojom ima dvoje djece, 13-godišnjeg sina Tima Elvisa Erica i 9-godišnju kći Angie.

Forbes je prošle godine smjestio slavnog DJ-a na treće mjesto najplaćenijih, s obzirom na njegovu godišnju zaradu od 28 miliona dolara.

David je jednom prilikom izjavio da pisanje i stvaranje glazbe na njega imaju terapeutski učinak.

“Kada imate problem i ako ga zadržite za sebe, poludjet ćete. Ako progovorite o njemu, osjećat ćete se bolje. Tako da ako imate pjesmu o tome, stvarno pomaže”, objasnio je.

Davidu se u uživanju na plaži pridružio i talijanski biznismen i milijarder Gianluca Vacchi.