Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi kiks Meghan Markle, morali su je upozoriti da nije u kafani (VIDEO)

meghan noge

Meghan Markle brzo se prilagođava kraljevskoj tradiciji i pravilima ponašanja koja važe za članove kraljevske porodice u javnim istupima.

No, greške još uvijek pravi.

Jednu takvu napravila je tokom svečanog prijema upriličenog jučer u Buckinghamskoj palači. Medijima, koji prate svaki njen koraka otkada je postala supruga princa Harryja i dobila titulu vojvotkinje od Sussexa, to naravno nije promaklo.

Meghan je ovaj put zaboravila pozu u kojoj dame iz kraljevske porodice sjede na službenim prijemima.

Prilikom zauzimanja mjesta pored princa Harryja i kraljice Elizabethe u Buckinghamskoj palači Meghan je očito zaboravila da noge treba prekriži tako da jednom dodiruje članak druge, a obje se tako prekrižene pomaknu malo u stranu.

Meghan je prvo ležerno sjela i prebacila nogu preko noge kako to žene uobičajeno rade. Na snimku izgleda kao da je neko iz leđa upozorio, pa je Meghan brzo korigovala položaj svojih nogu.

Myka Meier, ekspretica za kraljevski bonton, rekla je za “PEOPLE” da je “najveća greška u ponašanju koju dama može napraviti” prebaciti jednu nogu preko druge direktno preko koljena, što je Meghan upravo uradila na spomenutom prijemu.

Prema pravilima kojih se drže pripadnice kraljevske porodice, ukoliko noge nisu prekrižene, koljena su uvijek jedno uz drugo, tako i članci, kao i ruke. Kate Middletone, supruga princa Williama nema problem s tim detaljima. Ona rijetko, skoro nikada ne sjedi prekriženih nogu.


Kate Middleton dobiće novu titulu kad princ Charles postane kralj (FOTO)