Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Caroline Flack

Objavljena poruka koju je voditeljica napisala prije nego što je pronađena mrtva

flack

Carrie mi je poslala ovu poruku krajem januara, ali rekli su joj da to ne objavljuje

Porodica voditeljice Caroline Flack, koja je za vikend pronađena mrtva, objavila je status s Instagrama koji je 40-godišnjakinja napisala nekoliko dana prije smrti, no nikad ga nije objavila.

Caroline je prije nekoliko sedmica napala svog dečka Lewisa Burtona, a njeni prijatelji svjedočili su da se bojala suđenja.

Status je napisala krajem januara, a u njemu ističe da su joj “svijet i budućnost oduzeti” nakon hapšenja.

Dodala je da je duže vrijeme proživljavala emocionalni slom te da ona i njena porodica više ne mogu izdržati.


Kako je otkrila njena porodica, planirala je to objaviti te im je status pokazala prije objave, a oni su joj savjetovali da ga ipak ne podijeli s milionima ljudi.

Dodali su da je ozbiljno shvatala što se događalo one noći kad su se ona i Burton sukobili, no tvrdila je da je to bila nesreća te da nije zlostavljačica.

Iako su joj ranije savjetovali da tu poruku ne objavljuje na Instagramu, sada su je sami odlučili podijeliti s medijima.

Voditeljica popularne emisije Love Island pronađena je mrtva u subotu u svom domu na istoku Londona. Dan prije toga saznala je da će njen slučaj ipak završiti na sudu.

“Carrie mi je poslala ovu poruku krajem januara, ali rekli su joj da to ne objavljuje. Htjela je da se njen glas čuje. Toliko je laži izrečeno, no ovako se osjećala, a moja porodica i ja voljeli bismo da vidite njene riječi. Carrie je bila okružena ljubavlju i prijateljima, no sve ovo bilo je previše za nju. Njeni prijatelji Molly, Lou, Sam, Liam i Simon trebaju biti spomenuti i hvala im što su se brinuli za nju. Njena blizanka Jody bila je uz nju cijeli život, no ovog puta nije joj mogla pomoći da podnese bol zbog nepravde”, poručila je njena majka Chris.