Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Madalina Diana Ghenea

Očarala sve u Veneciji: Zbog zanosne ljepote nazivaju je novom Sofijom Loren

madalina ghanea – instagram

Atraktivna brineta, koja već godinama živi i radi u Italiji, i ovaj put oduševila je na crvenom tepihu

Madalina Diana Ghenea (34), rumunski model i glumica, na ovogodišnjem 78. filmskom festivalu u Veneciji predstavlja film “House of Gucci”, u kojemu je utjelovila divu Sophiju Loren.

Atraktivna brineta, koja već godinama živi i radi u Italiji, i ovaj put oduševila je na crvenom tepihu – preplanula, s “ispeglanom” kosom i zanimljivim make-upom, pozirala je u upečatljivoj, raskošnoj haljini libanonskog modnog dizajnera Zuhaira Murada, koja je u prvi plan stavila njezine noge i bujno poprsje.

Lijepa Rumunka ove godine izabrana je za počasnu kumu nagrade Kinéo koju dodjeljuje publika, a na Instagramu je otkrila i detalje male nezgode koja ju je zadesila na pozornici.

– Sinoć sam nagrađena na filmskom festivalu u Veneciji i bila sam toliko nervozna da mi je na pozornici ispala nagrada! Nije ni čudo što me prijatelji zovu lady Bean kad sam tako nespretna osoba! – našalila se Madalina na vlastiti račun na društvenoj mreži.

U razgovoru za italijanske medije glumica je otkrila i kako je provodila ove pandemijske mjesece.

– Ovo komplicirano razdoblje navelo me da se još više posvetim svojim najmilijima i obitelji, koja je za mene uvijek bila u središtu svega. I u teškim trenucima treba znati pronaći nešto pozitivno… Kupila sam klavir i učila ga svirati s kćeri… Znate kako kažu – nakon oluje, čovjek više cijeni sunce – i to je živa istina.

Ostvarila sam svoj veliki san o osnivanju vlastite produkcijske kuće koja će pomoći mnogim mladim ljudima. Svakako bih htjela iznijeti svoj komad na pozornici u Veneciji, to mi je sljedeći plan.

Prije dolaska na ovaj filmski festival napokon sam dobila i američku vizu – dugo sam je ganjala, u međuvremenu sam izgubila i jedan vrlo važan projekt – naime, u filmu Quentina Tarantina ‘Bilo jednom… u Hollywoodu’ trebala sam glumiti suprugu Leonarda DiCaprija… Sve u svemu, stvari su krenule nabolje, sad sam sretna i veselim se budućnosti – izjavila je Madalina.