SHOWbuzz

Rocio Oliva

Ona je bila posljednja Maradonina djevojka, izbacila ga je iz kuće koju joj je kupio

26/11/2020

Maradona i bivša fudbalerka u vezi su bili nekoliko godina

Iako je njihova veza završila skandalozno, 30-godišnja Rocio Oliva na Instagramu se oprostila od Diega Maradone. Rocio je objavila dva storyja na kojima su fotografije iz sretnih dana sa slavnim nogometašem, a na jednoj od njih stoji: Zbogom, moj Diego.

Za Marcu je u suzama rekla da je sve što je proživjela s nogometašem bilo prelijepo.

“Jako me je volio. Samo mi lijepe uspomene padaju na pamet. Sve što smo proživjeli zajedno bilo je prekrasno. Još ne mogu vjerovati. Niko ne može vjerovati”, kazala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rocio! (@rocio_g_oliva)

Maradona i bivša fudbalerka u vezi su bili nekoliko godina, a upoznali su se 2012. godine. Par se zaručio 2014. godine, ali do vjenčanja nikada nije došlo.

Njihov prekid pratili su svjetski mediji 2018. godine jer je Rocio izbacila zaručnika iz kuće koju joj je on kupio. Prekidu su prethodile mnogobrojne svađe. Rocio nije htjela iz Argentine ići u Meksiko, gdje je Maradona u to doba bio trener meksičkog drugoligaša Doradoas de Sinaloa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rocio! (@rocio_g_oliva)

Novinar Lío Pecoraro je u showu Todas Las Tardes na kanalu El Nueve 2018. rekao: “Bivši fudbaler izbačen je iz kuće koju je darovao Oliviji u Bella Visti. Njihova veza je gotova.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.