Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tiny Fey i Amy Poehler

Otkriveno ko će voditi dodjelu Zlatnog globusa nakon Rickyja Gervaisa

ricky

Vijest o novim voditeljicama idućega Zlatnog globusa objavio je predsjednik NBC Entertainmenta Paul Telegdy na promotivnoj turneji NBC-ja u Pasadeni

Komičarke Tiny Fey i Amy Poehler zajedničkim će snagama iduće godine voditi dodjelu nagrade Zlatni globus, nakon što su bile uspješne voditeljice te holivudske gala svečanosti od 2013. do 2015. godine, objavio je NBC.

Komičarke su u Sjedinjenim Državama najpoznatije po tomu što su obje glumile u filmu Mean Girls i radile na showu Saturday Night Live, po kojemu je i snimljena serija 30 Rock Tine Fey.

Najava njihovog nastupa kao domaćica događaja donosi novu energiju nakon što je Ricky Gervais u nedjelju na dodjeli 77. Zlatnih globusa ponovo izvrijeđao holivudsku kremu. To mu je bio peti put da vodi tu gala svečanost, ali je napomenuo i da više neće voditi.

“Bit će vam drago što je ovo posljednji put da vodim ovaj show pa me više nije briga”, rekao je u svom uvodnom govoru.

Vijest o novim voditeljicama idućega Zlatnog globusa objavio je predsjednik NBC Entertainmenta Paul Telegdy na promotivnoj turneji NBC-ja u Pasadeni.

“NBC je odavno dom dvjema najduhovitijim osobama na planetu – Tini Fey i Amy Poehler. Nismo više željeli čekati da s vama podijelimo ove sjajne vijesti”, kazao je Telegdy.

Tina i Amy dugogodišnje su prijateljice, ali se sjajno slažu i na pozornici