SHOWbuzz

Sveti Stefan

Oženio se sin Mile Đukanovića, na svadbi više od 400 zvanica

22/09/2019

Među uzvanicima bile su uglavnom osobe iz javnog i političkog života Crne Gore

Sin crnogorskog predsjednika Mile Đukanovića, Blažo i Podgoričanka Milena Popović vjenčali su se u subotu, a u nedjelju rano ujutro posljednji gosti napustili su stoljetni park u elitnom kompleksu grada hotela „Sveti Stefan“, gdje je cijelu večer trajalo veselje, prenose crnogorski mediji.

Prema informacijama crnogorskih medija na svadbu je pozvano više od 400 gostiju koji su u subotu navečer strpljivo čekali u redu da domaćinima čestitaju noseći poklone u ruci.

Među uzvanicima bile su uglavnom osobe iz javnog i političkog života Crne Gore, tamošnji poslovni ljudi, bivši sportaši poput bivšeg nogometaša Milana Dejana Savićevića, ali i najbogatiji Crnogorac – bivši premijer Tajlanda Taksin Shinawatra, koji je 2009. godine dobio i crnogorsko državljanstvo.

Dok je trajalo veselje bilo je primjetno pojačano prisustvo policije, dok su morem oko Svetog Stefana patrolirali policijski čamci, prenose mediji.

Sigurnost gostiju, uz policiju čuvalo je i osiguranje firme koja upravlja Svetim Stefanom.

Foto: Vijesti.me

Luksuzno vjenčanje Đukanovićeva jedinca organizirano je na istom mjestu na kojem se 2014. vjenčao srpski teniser Novak Đoković.

Noćenje u elitnom kompleksu Svetog Stefana košta između 800 i 1100 eura.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.