Mandy Blank

Poznata fitness instruktorica pronađena mrtva

Mandy Blank
Cigarettes are seen during manufacturing process in BAT Cigarette Factory in Bayreuth

U blizini nje nije pronađen ni alkohol ni droga, što policiji zadaje pitanje na koje nemaju odgovor

Fitness instruktorica Mandy Blank, koja je zaslužna za zdravlje i tjelesnu formu mnogih holivudskih zvijezda, pronađena je mrtva u svom domu u Los Angelesu u 43. godini života, piše TMZ.

Instruktorica je u kadi pronašla njezina spremačica te izvori tvrde da je umrla na licu mjesta. Još nije poznato od čega je Mandy preminula, ali je u toku autopsija i toksikološka analiza. Ne postoji ni jedan dokaz koji bi upućivao na nasilnu smrt, odnosno zločin. U blizini nje nije pronađen ni alkohol ni droga, što policiji zadaje pitanje na koje nemaju odgovor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ? MANDY BLANK ? (@therealmandyblank)

Mandy je 1999. osvojila Svjetsko prvenstvo Međunarodne federacija za body building i fitness (IFBB). Postala je najmlađa takmičarka kojoj je to uspjelo. Kasnije se profilirala u uspješnu instruktorica te je često krasila naslovnice časopisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ? MANDY BLANK ? (@therealmandyblank)

Radila je sa zvijezdama poput Matt LeBlanc (51), Alex Rodriguez (43), Jared Leto (46), Pauly Shore (50), Mickey Rourke (66) i Dave Navarro (51).

– U potpunom sam šoku. Dopisivale smo se prije nekoliko dana. Širila je pozitivu i u njenom su se društvu svi osjećali super – rekla je njezina kolegica Annette Milbers.