Zoster, Zabranjeno pušenje i Goran Bare & Majke u Banjoj Luci

koncert

Banjaluka će i ove godine biti domaćin događaja „Živjeti slobodno“ kojim će se u organizaciji UG Sloboda, a u saradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, četvrti put za redom obilježiti 09. maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom.

I ovoga puta u okviru događaja „Živjeti slobodno“ realizovaće se brojni kulturno – obrazovni sadržaji u čast obilježavanja ovog značajnog istorijskog datuma.

Tim povodom na banjalučkoj Aquani će se u petak 05. maja održati centralni muzički događaj, na kojem će nastupiti poznata imena regionalne muzičke scene. Ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju u nastupima bendova Zoster – Zabranjeno pušenje – Goran Bare & Majke.

Ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji po cijeni od 7 KM mogu se kupiti od 03. aprila, u KSB, Cafe baru Šestica i Peckham pub-u. Na dan koncerta ulaznice će koštati 10 KM.

Cilj organizatora je da realizacijom programskih sadržaja kod svih mladih ljudi na ovim prostorima razvije svijest i vrijednosti za poštovanje i njegovanje tradicije antifašizma, te da se 09. maj i u budućnosti obilježava i proslavlja kao važan datum u kreiranju današnjih prava i sloboda.

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

FB page: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/?fref=ts