Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predstavljala Jugoslaviju na Euroviziji, a danas radi u zatvoru

tajci

Tatjana Cameron Tajči (46) s mužem i trojicom sinova živi u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee. Nedavno je doživjela velike promjene, nabolje u životu, i kaže da je sada puno hrabrija nego prije.

– Najznačajnija promjena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam prije davala pravo da me svojim očekivanjima, definicijama ili mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrijednost – rekla je za portal Carice.eu i dodala kako joj je ta promjena donijela oslobođenje od mnogo stvari iz prošlosti koje je prije skrivala, gomilala u sebi i dozvoljavala im da je guše.

Svjesna je da je okidač za promjene bio izlazak iz zone komfora, što joj je pomoglo pronaći put ka slobodnom rastu, emocijama, duševnom miru i ljubavi.

– Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi i našla se u zatvoru u ulozi mentorice – otkrila je Tajči.

These are my sons. And I'm wearing a sparkly headband at my sister-in-law's wedding. ??✨ #nofilter

Fotografiju objavljuje Tajci (@tajcicameron)

Ona je još s 19 godina postala zvijezda kada je 1990. pobijedila na tadašnjoj Jugoviziji s pjesmom ‘Hajde da ludujemo’, ali već dvije godine kasnije rekla je zbogom estradi i otišla u Ameriku gdje je diplomirala na Američkoj akadamiji za dramu i mjuzikl.

Danas živi mirnim porodičnim životom te i dalje pjeva, a svojim radom inspiriše mnoge žene iz kojih i ona sama crpi motivaciju za rad.

I love these bracelets by @amigosice :)

Fotografiju objavljuje Tajci (@tajcicameron)