Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Princ Harry prije vjenčanja nazvao bivšu: Plakala je i dala mu obećanje

harry

Na kraljevskom vjenčanju bile su dvije bivše djevojke princa Harryja, Chelsy Davy i Cressida Bonas, a čini se da se nekoliko dana prije ceremonije Harry odlučio i lično oprostiti od jedne od njih.

Vanity Fair piše da su se Harry i Chelsy čuli telefonski kako bi se konačno oprostili jedno od drugog. Navodno je razgovor bio vrlo emotivan te je bilo i suza.

“Bio je to njihov posljednji razgovor, oproštajni razgovor tokom kojeg su oboje prihvatili činjenicu da Harry nastavlja dalje. Chelsy je bila vrlo emotivna zbog toga, plakala je i skoro nije ni otišla na vjenčanje”, rekao je izvor za Vanity Fair.

Iako su ostali u prijateljskim odnosima, ni Chelsy ni druga bivša Harryjeva djevojka Cressida nisu bile pozvane na privatni kraljevski tulum nakon vjenčanja.

“Chelsy je obećala Harryju da neće pokušati upasti na tulum”, dodao je izvor. Harry i Chelsy hodali su, s prekidima, sedam godina. Konačno su prekinuli 2010. godine, ali su ostali dobri prijatelji. Ona je bila pozvana na vjenčanje njegovog brata Williama i Kate Middleton.