Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

već puže

Princ Louis slavi prvi rođendan, fotkala ga je mama Kate

louis princ (1)

I dok je posljednje pojavljivanje dječaka u javnosti bilo sa svega nekoliko mjeseci u majčinim rukama, Louis već ponosno puže i ima osmijeh od uha do uha

Iako je posljednjih sedmica sva pažnja u kraljevskoj porodici usmjerena na Meghan Markle (37) koja očekuje prvu bebu s princom Harryjem (34), drugi sin princa Williama (36) i Kate Middleton (37), maleni Louis slavi svoj prvi rođendan, a fotografije dječaka objavila je kraljevska porodica na svom službenom Instagramu.

Rođendanske portrete Louisa napravila je Kate, a pratitelji na društvenim mrežama oduševljeno su komentirali kako je dječak neodoljiv, te vrlo nalik starijoj sestri Charlotte (3) i bratu Georgeu (5).

I dok je posljednje pojavljivanje dječaka u javnosti bilo sa svega nekoliko mjeseci u majčinim rukama, Louis već ponosno puže i ima osmijeh od uha do uha.

Peti u redu za prijestolje, maleni Louis je otvorio kraljevsku proslavu za koju se očekuje da potraje, s obzirom na to da se porod Meghan Markle i dolazak nove kraljevske bebe očekuju svakog trenutka. Ta će beba po svom rođenju biti sedma u redu za prijestolje.

U Veliku Britaniju stigla je i Meghanina majka, Doria Ragland (62), javljaju britanski mediji, a porod bi trebao biti u njihovom novom domu, Frogmore Cottageu, gdje su nedavno i preselili.

Iako bolnicu nisu potpuno isključili, zbog mogućih komplikacija, Meghan želi porod obaviti u svom domu, poput kraljice Elizabete (93) koja je svoju djecu rodila u Buckinghamskoj palači ili rezidenciji Clarence, prenosi Daily Mail. Kraljica je također rođena izvan bolnice, u kući bake i djeda.