Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

upala pluća

Ronaldova sestra nije vjerovala u koronu, a sada je zbog nje završila u bolnici

aveiro (1)

“U petak se pogoršalo i završila sam u bolnici. Hvala svima na brizi”, napisala je Aveiro

Katia Aveiro, poznatija kao sestra Cristiana Ronalda, završila je u bolnici nakon što se zarazila koronavirusom. Brzo je stigla do upale pluća, koja se zakomplicirala pa je hospitalizirana.

Trenutno je dobro i nije u opasnosti, ali treba podsjetiti da se Aveiro ne tako davno ismijavala s koronavirusom i nazivala ga “najvećom prevarom” koju je ikad vidjela.

“Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas hiljade ljudi progledati oko pandemije, testiranja i mjera baš kao i ja. Ovo je najveća prevara koju sam ikad vidjela”, napisala je tada na Instagramu.

Pozitivan nalaz na koronavirus dobila je 17. jula, a 23. jula dobila je upalu pluća i završila u bolnici. Sada je objavila priču na Instagramu iz koje se vidi da je malo promijenila stav o koronavirusu.

Sada više ne tvrdi da je koronavirus “najveća prevara”, nego da je korona “prokleto zasađeni virus” i uvjerava da joj neće naškoditi.

“Ovo je posljednja vrsta objave koju želim napisati. Nisam imala namjeru, ali vijesti se brzo šire pa moram podijeliti istinu. Zahvatio me ovaj prokleti virus, dobro sam uz nekoliko simptoma i slijedim protokole. U petak se pogoršalo i završila sam u bolnici. Hvala svima na brizi”, napisala je Aveiro.