Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Samo je jedno nedostajalo na prvom povratničkom koncertu Spice Girls

spice girls – dublin

Moćni ženski band najavio je u februaru da planira ponovno raditi zajedno, gotovo dva desetljeća nakon što se grupa raspala

Četiri od pet članica planetarno popularnog benda iz devedesetih Spice Girls krenule su u petak navečer u irskom glavnom gradu Dublinu s dugo očekivanom turnejom, na kojoj su se ponovno okupile.

Spice Girls, kojima je nedostajala Posh Spice Victoria Beckham, počele su prvi od 13 koncerata svojim hitom “Spice Up Your Life” i vatrometom, javila je Press Association.

Emma Bunton, Geri Horner, Melanie Brown i Melanie Chisholm, ili Baby, Ginger, Scary i Sporty Spice, našle su se u dublinskom Croke Parku na pozornici našle prvi put nakon sedam godina.

Moćni ženski band najavio je u februaru da planira ponovno raditi zajedno, gotovo dva desetljeća nakon što se grupa raspala.

Spice Girls su vrhunac svoje slave postigle 1996. singlom “Wannabe” i nastavile serijom hitova poput “Who Do You Think Are”, “2 Become 1” i “Viva Forever”.

Band je snimio i film “Spice World”.

Članice skupine razišle su se 2000., ponovno se okupile za turneju Europom i Sjedinjenim Državama 2008. i imale posljednji zajednički nastup na otvorenju Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Victoria Beckham im se ta oba puta bila pridružila.